Prosti termini:

Trenutno ni na voljo noben termin.

Prijavite se na izobraževanje!

Oseben pristop

Pomemben del Valmar-jeve filozofije je osebno svetovanje in izobraževanje kupcev. Naučimo vas upravljati s strojem, kakor tudi pripraviti in izdelati sladolede vseh vrst. Na ta način nudimo vsem začetnikom dodatno podporo ob otvoritvah sladoledarn.

 

Pestrost izvedb

Svojim strankam nudimo strokovno-praktično izobraževanje izdelave sladoleda.
Tečaji so uporabni tako za začetnike kot profesionalce in so priložnost izpopolnitve znanja in izmenjave idej. Sestavljeni so iz
uvodnega, osnovnega, nadaljevalnega, specializiranega in strokovnega dela z velikim poudarkom na praktičnem usposabljanju.

 

Usposabljanje in izobraževanje po meri

Trajanje, vsebina in termin usposabljanja so odvisni od potreb udeleženca / udeležencev in se določijo v dogovoru z njimi. Z vključevanjem naših razpoložljivih strokovnjakov poskrbimo za takojšnjo organizacijo usposabljanja.

 

Učilnica

Usposabljanja in izobraževanja potekajo na sedežu podjetja v novi, posebej za te namene urejeni učilnici, ki omogoča veliko praktičnega dela. Tematika je pripravljena za udeležence različnih ravni izkušenj in pripravljenosti, od začetnikov, ki še nikoli niso delali v svetu sladoleda, do uspešnih profesionalnih izdelovalcev sladoleda.